Biztos te is próbáltál már több zsírégető és diéta módszert?

Biztos sokaknak felszaladt pár kiló az ünnepek alatt, bevallom őszintén, hogy én sem a súlyommal és az alakommal foglalkoztam Karácsonykor, sokkal fontosabb volt a család és az, hogy együtt együnk-igyunk. Így most nekem is szükségem van egy kis méregtelenítésre, megmutatom, mit fogok tenni!

Méregtelenítsünk!

Mi a méregtelenítés lényege?

A méregtelenítés lényegében egy olyan tisztítókúra, ami megszabadítja a szervezetünket a felgyülemlett mérgező anyagoktól. A méreganyagok főleg az ételekből és az italokból származik. Igaz a mondás: „az vagy amit megeszel”. Tehát, aki egészségtelen, méreganyagokkal teli ételeket eszik, annak szervezete is lassan átáll a káros működésre. Az italfogyasztás során a legtöbb méreganyag az alkohollal jut a szervezetbe. A sok mérgező anyag lelassítja a máj tisztító funkcióját, így a káros anyagok a vérbe is felszívódnak. Ezért lassul le a metabolizmusunk, ennek a következménye a narancsbőr, a hamar ráncosodó és pattanásos bőr. De olyan komolyabb betegségek, mint a sejtek rákosodása is ide vezethető vissza.

A méregtelenítés előnyei

  • megtisztítja szervezetünket a méreganyagoktól,
  • jobb közérzetet teremt és megnövekedik az energiaszint is
  • kipihentebbek lesznek a szerveink, ezáltal mi is
  • felszabadultabbak leszünk, és könnyebbnek érezhetjük magunkat

Év eleji fogyókúra, de hogyan?

A méreganyagok terhe eltűnik a szervezetből, ezért nem fáradunk ki olyan hamar, és sokkal kisebb az esély a lelki megbetegedésekre, téli és tavaszi fáradtságra egyaránt.

 SZUPER DETOX

100% 

PH BODY BALANCE VÍZBEN OLDÓDÓ POR

Forradalmi megoldás a test PH értékének helyreállítására. A szervezet hatékony savcsökkentését garantálja, megkönnyíti a szervezet kitisztítását, valamint szabályozza az anyagcserét. Eltünteti a szervezetben lerakódott nehézfémeket.

VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG PÓTLÁS

A Mineral Balance a napi étrendet olyan vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal egészíti ki, amelyek mind a test megfelelő működéséhez szükségesek.

A Mineral Balance segít bejuttatni a szervezetbe a szervezet számára napi szinten szükséges vitaminokat, aminosavakat és ásványi anyagokat. Az étrend-kiegészítő jótékony összetevői három növényből származnak: SPIRULIN + CHLORELLA + FIATAL ÁRPA.

TESTSÚLY KONTROLL ,ZSÍRÉGETÉS
  • elősegíti a zsírszövetégetést;
  • antioxidánsforrás, erősíti a szervezet szabad gyökökkel szembeni védekező képességét;

Króm

  • elősegíti a makrotápanyagok energia-háztartásának megfelelő működését;
  • segít a vér megfelelő glükózszintjének fenntartásában, amelynek köszönhetően csökken a cukros ételek iránti vágyunk.

A szervezet méregtelenítése után több pozitív jelre is felfigyelhetünk:

Jobb közérzet, jobb alvás, sokkal több energia.  Javul a bőr kinézete, megnövekszik a stressztűrő képesség, a szervezet jobban felszívja a vitaminokat és ásványi anyagokat, a fogyókúra pedig meghozza a várt eredményt.

Tudod-e, hogy:

 

Jobb közérzet

„Veszélyes a szervezeted számára ha a vér pH-értékek alacsonyabb lesz mint 6,8 és magasabbá válik, mint
7,8. Szélsőséges esetben a fehérjék denaturálásnak lesznek kitéve, a celluláris enzimek működése leáll,
megszűnik a légzési gázcsere”

Kérdésed van?

Vestibulum ante nisl, euismod eu augue id, rhoncus pharetra urna. Mauris sit amet mi sed dolor luctus suscipit vel non enim.

Email Address

zoltnh@gmail.com

Call Me

(20) 344-7165

Facebook