Time Away! színaktivátor egy innovatív kozmetikum, mely természetes enzimek és kolloid ezüst, valamint egy erős antioxidáns, azaz Q10 koenzim felhasználásával lett létrehozva. A készítmény hatékonyan helyreállítja a haj természetes színét, így nem szükséges azt festeni. A hajban megtalálható színtelen melaninra hat, a haj belsejébe hatolva a teljes terjedelmén működik, így az ősz haj fokozatosan, a hajhagyma belsejéből kiindulva nyeri vissza természetes, fiatalos színét és rugalmasságát. Ezzel egyidőben javítja a haj kinézetét és fényét. Megelőzi a korpát. Színtől függetlenül minden típusú hajhoz ajánlott.

Nem minősül hajfestéknek! A Time Away! Színaktivátor festés nélkül állítja helyre a haj természetes, eredeti színét. A haj napról-napra, fokozatosan nyeri vissza színét, rugalmasságát és fényét.

Működés:

 

  • Villámgyors működés – látható eredmény már néhány nap használat után.
  • Hajra és bőrre biztonságos – a készítmény összetevői azon túl, hogy helyreállítják a haj természetes, fiatalos színét, védik a hajat és késleltetik az öregedési folyamatot. Nem tartalmaz tartósítószereket. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket.
  • Búcsúzz el a korpától! – a készítmény hatékonyan megelőzi a korpát
  • Minden típusú és színű hajhoz, nőknek és férfiaknak egyaránt
  • Egyszerűen, kényelmesen használható spray

A készítmény hatékonysága a hajban megtalálható melanin egyedi szintjétől függ. 60% feletti őszülés esetén lehetséges, hogy a végeredmény kevésbé lesz hatékony. Ezért is érdemes használat előtt kipróbálni a készítmény működését kis hajfelületen. Nem ajánlott az előírt mennyiséget meghaladni.

Hatóanyagok:

  • Természetes enzimek
  • Ezüst – fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és baktériumölő anyag – megakadályozza a korpát, segíti a készítmény, valamint a Q10 koenzim működését
  • Q10 Koenzim – antioxidáns – csökkenti a szabadgyököket, késlelteti az öregedést – tehát a haj őszülését

A termék nem tartalmaz tartósítószereket és mesterséges színezékeket

Referencia:

Sziasztok! Vásárlóm kb egy hónapja használja a színaktivátort! Úgy ahogy le van írva! Nagyon izgultam, hogy milyen eredményt érünk el. Szerintem tökéletes!!!!!!!!

Az aktivátor két fázisban használandó:

  1. Első fő őszülés mentesítés fázis – két héten át (maximum egy hónapon át) mindennap, vagy minden második nap, reggel használandó
  1. Második fenntartó fázis – hetente egyszer vagy kétszer.

Első használat előtt ajánlott kipróbálni a készítmény működését kis mennyiségű termék kis hajfelületre való felvitelével.

Alkalmazás:

  • Használat előtt felrázandó.
  • Permetezzen kis mennyiségű terméket (5-6 fújás rövid hajra) egyenletesen közvetlenül a fejbőrre, majd ujjheggyel masszírozza be a hajhagymákba.
  • Hagyja fent kb. 2 percig
  • Ezután fésülje ki a hajat és hagyja megszáradni, vagy szárítsa meg hajszárítóval.
  • Mosson kezet.
  • Nedves vattával mossa meg a fejbőrt, arcot és nyakat.
  • Ajánlott a készítmény használata után 6-12 órával és mindig elalvás előtt hajat mosni. Látható eredmény már 1 hét után – a haj elkezdi visszanyerni eredeti színét. A kívánt hatás elérése után a hatás fenntartása érdekében hetente egyszer-kétszer használja a készítményt.

További részletek a termék dobozában található tájékoztatón.

Kérdések:

1.     Milyen módon működik a Time Away Szín aktivátor!?
A készítmény a haj belsejéből hat, felújjítja az oxidált melamint, ami lehetővé teszi, hogy a haj visszanyerje eredeti színét teljes hosszában és vastagságában. A készítmény visszaállítja a haj természetes színét árnyalataival együtt, aminek köszönhetően nem fog mesterségesnek tűnni, mint a festés esetén.

2. Mi a Time Away Color Activator? a hasonló termékekkel szemben áll a piacon?
  • A különleges receptúrának köszönhetően hatékonyabb a hozzá hasonló termékkel szemben.
  • A hozzáadott Q10- antioxidáns- leköti a szabad gyököket, késlelteti az öregedést- tehát az őszülést
  • Ezüst tartalma – fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, baktériumölő-erősíti a Q10 és az egész készítmény hatását; megszűnteti a korpát és megelőzi a kialakulását

3. Összetevői tartalmaznak irritáló, potenciálisan káros, allengén, mérgező anyagokat?

Nem.

4. Milyen tartósítószert tartalmaz?

Tartósítószert NEM tartalamaz – a termék csak természetes alapanyagokat tartalmaz.

5. Ha a termék nem festi a hajat – akkor miért kell a használata után hajat mosni? 

Az ezüst sötét foltot hagy a bőrön. Hasonlóan amikor ezüst gyűrűt hord az ember egy idő után sötét folt marad a bőrön.

6. A kezelést egy idő után be kell szüntetni, hogy hagyjuk a hajat „pihenni” vagy ez nem szükséges?

Nem szükséges megállítani a kezelést, a használó akaratától függ, azonban a készítmény használatának abbahagyása az ősz haj lassú visszatérését eredményezheti.