MIÉRT ALAKUL KI REFLUX?

Amikor a gyomornedvek a nyelőcsőbe jutnak,  némi emésztetlen táplálék kíséretében visszafolynak (a reflux szó valójában visszafolyást jelent) a gyomorból, patkóbélből, kialakul a  reflux. Ez rendszerint erős, égető érzéssel jár, ami nemcsak a nyelőcső szegycsont mögötti részét, hanem igen gyakran a torkot is érinti. Mindezt kiegészítheti egy másik  tünet, a savas felböfögés.

A Reflux tünetei:

Elviselhetetlen fájdalommal jár.

Szegycsont mögött fellépő, égető érzés, amely súlyosabb esetben, egészen a lapockacsontig, vagy akár a fülek irányába is kiterjedhet.

Szájszagot eredményezhet:

A nyelőcsőben és/vagy a torokban égő, kaparó érzés.

Visszafolyó savas folyadék, emésztetlen táplálékokkal, vagy ezek nélkül.

Közvetett jelek:
  • nyelési nehézségek,
  • „gombóc” érzés a torokban,
  • gyakori hányinger,
  • indokolatlan köhögésrohamok,
  • visszatérő csuklás,
  • indokolatlan súlycsökkenés,
  • gyakori középfülgyulladás,
  • indokolatlan torokfájás/gyulladás,
  • légzési nehézségek,
  • alvási problémák.

.

Kialakulásának okai:

Kialakulásához a helytelen táplálkozás mellett hozzájárulhatnak a szervi problémák, hormonzavar és hosszan tartó gyógyszeres kezelés.

Reflux következményei

Kialakulása Tüdőproblémákat is okozhat! A betegség egyik legsúlyosabb fajtája az úgynevezett „Barrett nyelőcső” amely növeli a  daganatok kialakulásának kockázatát

Milyen természetes megoldások lehetnek a tünetek kezelésére?

reflux ellen segít az almaecet és az almabor. Nyugtatják az irritált nyálkahártyát.

( 1-2 teáskanálnyi a forró vízbe, amit aztán lassan kortyolgatva, langyosan fogyasszuk)

Egy egyedülálló természetes megoldás a tünetek maximális kezelésére:

Sziasztok! A saját tapasztalatomat szeretném megosztani veletek a PH body Balance- al kapcsolatban.
Refluxom van. Aki ismeri, az tudja,hogy egy iszonyatosan gyötrő betegség. A nyáron volt olyan hónap amikor, naponta sírtam, és teljesen ketségbe voltam esve. Két kicsi gyerekem van, és úgy éreztem, nem tudok gondoskodni róluk. Mindent kipróbáltam..orvost, gyógyszert, gombát,teát, természetgyógyászt,..mindent..
A gyógyszerek, szódabikarbóna..és társaik, egy idő után kikészítették a gyomromat, allandó hasmenésem volt..
Amikor beléptem, a második rendelésem soran vettem PH bodyt… kipróbáltam…az első!!! kortyok után,azonnal éreztem,hogy jó…két hétig ,minden reggel ittam, és teljesen elmúltak a tüneteim!!! Nem fajt a gyomrom, a mellkasom, a nyelőcsövem, nem éreztem azt a borzasztó levertséget, altalános rossz közérzetet…a nyelvemről eltűntek a hólyagok..
Most mar csak akkor kell igyak, ha stresszessebb napom van és érzem,hogy kezdek felsavasodni..
A múlt heten a család átesett egy hányás, hasmenés, nagyon durva víruson..csak a második nap jutott eszembe,hogy kipróbáljuk..és de jó ötlet volt!!! Mindenkin segített..a négy éves kisfiam, is megbírkozott egy korttyal, és sokkal jobban lett!!
Szívből ajánlom tehát mindenkinek!

Tímea Demény

Mi ez a PH Body balance amely enyhíti a refluxos problémákat, leköti a savat,és így nem kerül vissza a nyelőcsőbe és a rosttal együtt kiürül a szervezetből.

pH Body Balance (havi adag)

A test savasodása számos problémát okozhat, ezért érdemes savtalanítani a szervezetet és helyreállítani annak sav-bázis egyensúlyát. Ennek elérésével könnyebb a méreganyagok szervezetből való kioldása és a káros nehézfémek eltávolítása. Képes megállítani a csontjaink számára igen veszélyes kalciumkioldódás folyamatát is. A Blue Nature-nél úgy gondoljuk, hogy maga a természet is képes az egészséggel kapcsolatos legjobb megoldások megtalálására, a modern technológia csak segítséget nyújt ebben. Ezt szem előtt tartva hoztuk létre az innovatív pH Body Balance készítményt.

A test túlzott savasodása nemcsak az egészségre van rossz hatással, de mindennapi hangulatunkat és a komfortérzetünket is negatívan befolyásolhatja. Segítségével könnyebbé válik ennek a folyamatnak a felismerése és ellensúlyozása, mielőtt a szervezetünk súlyosan károsodna. Érdemes észben tartani, hogy hosszú távon a savfelesleg és a nem megfelelő sav-bázis egyensúly nemcsak blokkolja a test természetes megtisztulási folyamatait, hanem károsítja is a csontrendszert a kalciumkioldódás révén. Ez gyakori csonttöréshez is vezethet. Mi utalhat arra, hogy a test pH-egyensúlya nem megfelelő?

  • Természetes megoldás 100% 100%
  • Visszaállítja szervezet sav-bázis egyensúlyát 100% 100%
  • Reflux tüneteinek maximális enyhítésére 100% 100%

Próbálja ki ön is klubtagi áron  2020 Januárban 1 havi adag csak: 2423 Ft + szállítási költség.