A fiatalság fehérjéje – szerezd vissza bőröd kollagéntartalmát!

Mit tegyél, hogy jó formában légy?

Klinikai kutatások kimutatták, hogy a kollagénpeptidek javítják az ízületek mozgásképességét és rugalmasságát edzés és mindennapi tevékenységeink végzése közben.

A hal lenne az örök fiatalság titka?

Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát, no de ki ne szeretne feszes bőrt?

Egészség & Szépség

Natural Collagen: halkollagén + vadrózsa + szerves kén (MSM)

A halbőrből származó HALKOLLAGÉNT enzimatikus proteolízis során nyerik ki. Ez megegyezik az emberi emésztőrendszerben előforduló proteolízissel.

A VADRÓZSA természetes C-vitaminban gazdag, amely feltétlenül szükséges a kollagén szervezetben történő előállításához.

A SZERVES KÉN (MSM) természetes módon is előfordul a szervezetben, a kollagén és a kreatin termelődéséért felelős. A kén létfontosságú anyag..Két kódolt aminosav részét képezi.

Szépülj a vadrózsa erejével!

Vadrózsa

Erős izületek

A fiatalító proteinként ismert kollagén elősegíti az ízületek, a csontok és az izmok egészségének fenntartását.
Enzimatikus proteolízissel nyerik ki, így megtartja az összes benne található egyedi peptidet (dipeptidet és tripeptidet) valamint aminosavat az aminosavláncok megfelelő szekvenciáiban.

 

Halkollagén

Az alapanyag halbőrből származik. Ez nagyon fontos információ, mivel az emberi testben termelt kollagén és a halkollagén szerkezete szinte azonos. A peptid spirálok (hélixek) különleges, hármas hélix (szuperhélix) formációban egyesülnek, ami elősegíti a halkollagén az emberi testben történő nagy fokú felszívódását.

Segíts a testednek!

Testünk kollagén szintje – ami a feszes bőrért, az erős hajszálakért és körmökért felel – évente 1,5%-ot csökken az évek múlásával, ennek következtében bőrünk veszít rugalmasságából!

Étrendkiegészítőnk segít szinten tartani a kollagén termelést, szérumunk és arckrémünk pedig külsőleg alkalmazható a csoda szép arcbőr eléréséhez!

SŐT! Nem csak az öregedés ellen hatásos a collagén! Különösen azoknak ajánlott használni a Natural Collagen-t, akik gondoskodni akarnak ízületeik, bőrük, hajuk és körmük állapotáról. Mindazoknak használjuk kellene, akik aktívak, akiknek ízületei sérülés lehetőségének vannak kitéve, akik túlsúllyal rendelkeznek, vagy el vannak hízva vagy akiknek ízületei különösen megterheltek.

Mire jó a kollagén?

1. Támogatja a bőr egészségét

2. Egészségesen tartja a körmöket

3. Megakadályozhatja a hajhullást

4. Elősegíti az izmok növekedését és regenerációját

5. Felépíti az porcokat, inakat, szalagokat

6. Erősíti a csontokat

7.  Elösegíti a szövetek regenerálódását

8. Egészségesen tartja a szemünket

9. Biztosítja a szív egészségét

10. Támogatja az agy egészségét

Ez a kollagén – collagen.

 Egy ragasztó, amely együtt tartja a tested!

Nem csak az öregedés ellen hatásos a collagén!

Különösen azoknak ajánlott használni a Natural Collagen-t, akik gondoskodni akarnak ízületeik, bőrük, hajuk és körmük állapotáról. Mindazoknak használjuk kellene, akik aktívak, akiknek ízületei sérülés lehetőségének vannak kitéve, akik túlsúllyal rendelkeznek, vagy el vannak hízva vagy akiknek ízületei különösen megterheltek.